Menu's
Menu 3 aan € 50,00 p/p (vanaf 10p)
Gemarineerde zalm met honing dille
Afgewerkt met mascarponé van sinaas
Zonnevis filets met saffraan sausje
Gemarineerde en gestoofde cherry tomaatjes
Trio van chocolade
Menu 4 aan € 60,00 p/p (vanaf 10p)
Carpaccio van zalm of rund met zijn bijhorend garnituur
Oostendse vissoep
Schartongrol “ Normande “
Speenvarken “ratatouille” met tijmsausje
Fantasie van fijne desserten
Menu 1 aan € 35,00 p/p
Tomatensoep met balletjes
Kalkoengebraad salieroomsaus
Warme groenten
Duo javannais en miserable
Menu 2 aan € 40,00 p/p
Agnes sorel velouté
Varkenshaas archiduc
Warme groenten
Dame blanche
Alle hoofdgrechten worden voorzien van aardappelbereiding naar wens:
er is keuze tussen gratin, puree, gebakken krielaardappelen, wedges, groentenpuree, rijst of pasta.