Buffetten
- Tomaatgarnaal
- Hesprolletjes met asperges
- Gevulde perzik met tonijn
- Kalkoen met fruit
- Kippenonderbout
- Gevulde eitjes met hesp
Voorzien van de nodige dagverse groenten, die aangepast kunnen worden aan het seizoen.
Alsook pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes
Aan € 25,00 p/p
- Tomaatgarnaal
- Hesprolletjes met asperges
- Gevulde perzik met tonijn
- Runds- en varkensgebraad
- Gerookte boerenham met meloen
- Gevulde eitjes met hesp
- Verse zalm Belle-vue 50 gram
- kippendrumsticks
- gerookte zalm
- gerookte heilbot
- gerookte forel
Voorzien van de nodige dagverse groenten die aangepast kunnen worden aan het seizoen,
aangevuld met pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes
Aan € 31.00
Modern Buffet
- Tomaat met vers gepelde garnalen
- Buffel mozzarella met huisbereide rode pesto
- Carpaccio van rund met notensla en Parmezaanse kaas schilfers
- Scampi op provencaalse wijze.
- Zacht gestoomde Noorse zalm “ belle-vue”
- Gerookte boerenham met meloenbolletjes
Voorzien van de nodige dagverse groenten die aangepast kunnen worden aan het seizoen,
aangevuld met pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes
Aan € 28,00 p/p
Superbuffet Vanaf 20 personen
Alles uit het klassiek buffet:
- Puree, gratin dauphinois of gebakken patatjes.
- Gevulde schartongrol in kruidenroomsaus 2 rolletjes per persoon.
- Kalkoengebraad met zachte pepersaus 90 gram per persoon
Aanvulling: de twee warme gerechten kunnen aangepast worden
Aan € 39,00 p/p
Buffet Traiteursteven 1 vanaf 20 personen
- warme soep naar keuze
- kalkoengebraad in pepersaus
- zalm in garnaalsaus
- puree, gratin of gebakken patatjes
- gerookte visschotel van zalm, heilbot en forel
- gemarineerde kippenbilletjes
- rosbief en varkensgebraad
Aangevuld met groenten, pasta pesto, brood, enz
5 antipasti :
- olijven
- gedroogde tomaten
- gevulde paprikas
- scampi
- feta
Desserts:
- rijstpap
- tiramisu
- chocolademousse
Aan € 35,00 p/p
Buffet Traiteursteven 2 vanaf 20 personen
- warme soep naar keuze
- assortiment brood
- schartongrolletjes in garnaalsaus
- kalkoensteak met pepersaus
- puree, gratin dauphinois of gebakken patatjes
- pasta
- gerookte visschotel van zalm, heilbot en forel
- gemarineerde kippenbilletjes
- gerookte ham met meloen
- varkensgebraad en rosbief
Aangevuld met groenten,pasta pesto, brood, enz
7 antipasti, bv:
- olijven
- gedroogde tomaten
- Scampi's op provencaalse wijze
-...
Desserts:
- chocolademousse
- rijstpap
- tiramisu
- javanais
Aan € 42,50/p
Breugel buffet
-Tomatensoep met balletjes
- Witte en zwarte pensen met appelmoes 60 gram per pens.
- Vleesballetjes met krieken (3 balletjes per persoon)
- Boerenpaté
- Preskop
- Ardeense boerenham
- Beenhesp
- Pekelharing
- Assortiment koude groenten
- Assortiment sauzen
- Assortiment brood
- Koude aardappelbereiding
- Een stuk vlaai, rijstpap met bruine suiker en chocolademousse
Aan € 30,00 p/p
Zuidersbuffet warm ( vanaf 15p )
- Chili con carne
- Kip tiki masala
- Hongaarse goulash
- Rijst
Aan € 27,00 p/p
Pasta Buffet (vanaf 15p)
- Huisbereide lasagna
- Pasta met kip/spek/basilicum
- Pasta met gerookte zalm, juliennegroenten en curry
- Pasta arabiatta
Geserveerd met stokbrood en botertjes
Aan € 24,00 p/p
Dessertenbuffet
- Rijstpap
- chocomousse
- fruitsla
- tiramisu
- soezen
- javanais
- miserable
- bavarois
- panna cotta
- brownie
-...
Keuze uit 5-tal desserten met totaal van 3 per persoon
aan € 9 per persoon