Buffetten

Tijdens de feestdagen werken we uitsluitend met onze kerst-eindejaars folder !

Buffetten


Basis Buffet

- Tomaatgarnaal

- Hesprolletjes met asperges

- Gevulde perzik met tonijn

- Kalkoen met fruit

- Kippenonderbout

- Gevulde eitjes met hesp


 Voorzien van de nodige dagverse groenten, die aangepast kunnen worden aan het seizoen.

Alsook pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes


Aan € 25,00 p/p


Klassiek Buffet

- Tomaatgarnaal

- Hesprolletjes met asperges

- Gevulde perzik met tonijn

- Runds- en varkensgebraad

- Gerookte boerenham met meloen

- Gevulde eitjes met hesp

- Verse zalm Belle-vue 50 gram

- kippendrumsticks 
- gerookte zalm
- gerookte heilbot
- gerookte forel

Voorzien van de nodige dagverse groenten die aangepast kunnen worden aan het seizoen,

aangevuld met pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes

 

Aan € 31.00

Modern Buffet

- Tomaat met vers gepelde garnalen

- Buffel mozzarella met huisbereide rode pesto

- Carpaccio van rund  met notensla en Parmezaanse kaas schilfers

- Scampi op provencaalse wijze.

- Zacht gestoomde Noorse zalm “ belle-vue”

- Gerookte boerenham met meloenbolletjes


Voorzien van de nodige dagverse groenten die aangepast kunnen worden aan het seizoen,

aangevuld met pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes


Aan € 28,00 p/p


Superbuffet  Vanaf 20 personen

 

 

Alles uit het klassiek buffet:

- Puree, gratin dauphinois of gebakken patatjes.

- Gevulde schartongrol in kruidenroomsaus 2 rolletjes per persoon.

- Kalkoengebraad met zachte pepersaus 90 gram per persoon

 

 

Aanvulling: de twee warme gerechten kunnen aangepast worden

 

Aan € 39,00 p/p 

Buffet Traiteursteven 1 vanaf 20 personen

 

- warme soep naar keuze

- kalkoengebraad in pepersaus

- zalm in garnaalsaus

- puree, gratin of gebakken patatjes

- gerookte visschotel van zalm, heilbot en forel

- gemarineerde kippenbilletjes

- rosbief en varkensgebraad

Aangevuld met groenten, pasta pesto, brood, enz


5 antipasti :

- olijven

- gedroogde tomaten

- gevulde paprikas

- scampi

- feta

 

 Desserts:

- rijstpap

- tiramisu

- chocolademousse



Aan € 35,00 p/p

Buffet Traiteursteven 2 vanaf 20 personen

 

- warme soep naar keuze

- assortiment brood

- schartongrolletjes in garnaalsaus

- kalkoensteak met pepersaus

- puree, gratin dauphinois of gebakken patatjes

- pasta

- gerookte visschotel van zalm, heilbot en forel

- gemarineerde kippenbilletjes

- gerookte ham met meloen

- varkensgebraad en rosbief

Aangevuld met groenten,pasta pesto, brood, enz


7 antipasti, bv:

- olijven

- gedroogde tomaten

- Scampi's op provencaalse wijze

-...


Desserts:

- chocolademousse

- rijstpap

- tiramisu

- javanais

 

Aan € 42,50/p

Breugel buffet

 

-Tomatensoep met balletjes

- Witte en zwarte pensen met appelmoes 60 gram per pens.

- Vleesballetjes met krieken (3 balletjes per persoon)

- Boerenpaté

- Preskop

- Ardeense boerenham

- Beenhesp

- Pekelharing

- Assortiment koude groenten

- Assortiment sauzen

- Assortiment brood

- Koude aardappelbereiding

- Een stuk vlaai, rijstpap met bruine suiker en chocolademousse

 

Aan € 30,00 p/p

Zuidersbuffet warm ( vanaf 15p )

 

- Chili con carne

- Kip tiki masala

- Hongaarse goulash

- Rijst

Aan € 27,00 p/p

Pasta Buffet  (vanaf 15p)


- Huisbereide lasagna

- Pasta met kip/spek/basilicum

- Pasta met gerookte zalm, juliennegroenten en curry

- Pasta arabiatta

Geserveerd met stokbrood en botertjes

 

Aan € 24,00 p/p

Dessertenbuffet


- Rijstpap

- chocomousse

- fruitsla

- tiramisu

- soezen

- javanais

- miserable

- bavarois

- panna cotta

- brownie

-...


Keuze uit 5-tal desserten met totaal van 3 per persoon


aan € 9 per persoon