Buffetten

- Tomaatgarnaal

- Hesprolletjes met asperges

- Gevulde perzik met tonijn

- Kalkoen met fruit

- Kippenonderbout

- Gevulde eitjes met hesp


 Voorzien van de nodige dagverse groenten, die aangepast kunnen worden aan het seizoen.

Alsook pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes


Aan € 25,00 p/p


Klassiek Buffet

- Tomaatgarnaal

- Hesprolletjes met asperges

- Gevulde perzik met tonijn

- Runds- en varkensgebraad

- Gerookte boerenham met meloen

- Gevulde eitjes met hesp

- Verse zalm Belle-vue 50 gram

- kippendrumsticks 
- gerookte zalm
- gerookte heilbot
- gerookte forel

Voorzien van de nodige dagverse groenten die aangepast kunnen worden aan het seizoen,

aangevuld met pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes

 

Aan € 31.00

Modern Buffet

- Tomaat met vers gepelde garnalen

- Buffel mozzarella met huisbereide rode pesto

- Carpaccio van rund  met notensla en Parmezaanse kaas schilfers

- Scampi op provencaalse wijze.

- Zacht gestoomde Noorse zalm “ belle-vue”

- Gerookte boerenham met meloenbolletjes


Voorzien van de nodige dagverse groenten die aangepast kunnen worden aan het seizoen,

aangevuld met pasta pesto, aardappelsla, sauzen, brood en botertjes


Aan € 28,00 p/p


Superbuffet  Vanaf 20 personen

 

 

Alles uit het klassiek buffet:

- Puree, gratin dauphinois of gebakken patatjes.

- Gevulde schartongrol in kruidenroomsaus 2 rolletjes per persoon.

- Kalkoengebraad met zachte pepersaus 90 gram per persoon

 

 

Aanvulling: de twee warme gerechten kunnen aangepast worden

 

Aan € 39,00 p/p 

Buffetten


Beste Klanten,

Wegens het tekort aan grijze garnalen in de winkel, zijn we helaas genoodzaakt van de grijze garnalen tijdelijk te vervangen door roze garnalen, onze excuses voor het ongemak.

Bedankt voor jullie begrip.

Met vriendelijke groeten

Het Traiteur Steven Team

Basis Buffet

Buffet Traiteursteven 1 vanaf 20 personen

 

- warme soep naar keuze

- kalkoengebraad in pepersaus

- zalm in garnaalsaus

- puree, gratin of gebakken patatjes

- gerookte visschotel van zalm, heilbot en forel

- gemarineerde kippenbilletjes

- rosbief en varkensgebraad

Aangevuld met groenten, pasta pesto, brood, enz


5 antipasti :

- olijven

- gedroogde tomaten

- gevulde paprikas

- scampi

- feta

 

 Desserts:

- rijstpap

- tiramisu

- chocolademousse



Aan € 35,00 p/p

Buffet Traiteursteven 2 vanaf 20 personen

 

- warme soep naar keuze

- assortiment brood

- schartongrolletjes in garnaalsaus

- kalkoensteak met pepersaus

- puree, gratin dauphinois of gebakken patatjes

- pasta

- gerookte visschotel van zalm, heilbot en forel

- gemarineerde kippenbilletjes

- gerookte ham met meloen

- varkensgebraad en rosbief

Aangevuld met groenten,pasta pesto, brood, enz


7 antipasti, bv:

- olijven

- gedroogde tomaten

- Scampi's op provencaalse wijze

-...


Desserts:

- chocolademousse

- rijstpap

- tiramisu

- javanais

 

Aan € 42,50/p

Breugel buffet

 

-Tomatensoep met balletjes

- Witte en zwarte pensen met appelmoes 60 gram per pens.

- Vleesballetjes met krieken (3 balletjes per persoon)

- Boerenpaté

- Preskop

- Ardeense boerenham

- Beenhesp

- Pekelharing

- Assortiment koude groenten

- Assortiment sauzen

- Assortiment brood

- Koude aardappelbereiding

- Een stuk vlaai, rijstpap met bruine suiker en chocolademousse

 

Aan € 30,00 p/p

Zuidersbuffet warm ( vanaf 15p )

 

- Chili con carne

- Kip tiki masala

- Hongaarse goulash

- Rijst

Aan € 27,00 p/p

Pasta Buffet  (vanaf 15p)


- Huisbereide lasagna

- Pasta met kip/spek/basilicum

- Pasta met gerookte zalm, juliennegroenten en curry

- Pasta arabiatta

Geserveerd met stokbrood en botertjes

 

Aan € 24,00 p/p

Dessertenbuffet


- Rijstpap

- chocomousse

- fruitsla

- tiramisu

- soezen

- javanais

- miserable

- bavarois

- panna cotta

- brownie

-...


Keuze uit 5-tal desserten met totaal van 3 per persoon


aan € 9 per persoon