Hoofdgerechten
- Gegrild varkenshaas met zijn sausje € 18,00
- Gegrilde dubbele lende met choronsaus € 28,00
- Eendenborst A l’orange € 22,00
- Konijn Grand-Mere € 20,00
- Gebraden kipfilets vleesjus en gebakken champignons € 11,00
- Speenvarken “ratatouille “ € 18,00
- Schartongrolletjes “ Normande “ € 20,00
- Zonnevis saffraansausje en gemarineerd en gebakken cherry tomaatjes € 21,00
- Zalmfilets met garnaal sausje € 18,00
- Lamsfilets thijmsausje € 23,00
- Kalkoengebraad salieroomsaus € 14,00
- Filet pure met saus naar keuze en witloofslaatje of warme groenten € 32,00
- Gegratineerde vispannetje € 20,00
Bij al de gerechten zijn seizoensgebonden groenten voorzien.
Eveneens een aardappelgerecht naar keuze:
puree, gratin, gebakken krielaardappelen, wedges , ….
Vegetarische gerechten zijn mogelijk !