Menu's

Menu's


Menu 3 aan € 50,00 p/p (vanaf 10p)

Gemarineerde zalm met honing dille

Afgewerkt met mascarponé van sinaas

Zonnevis filets met saffraan sausje

Gemarineerde en gestoofde cherry tomaatjes

Trio van chocolade


 

Menu 4 aan € 60,00 p/p (vanaf 10p)

 

Carpaccio van zalm of rund met zijn bijhorend garnituur

Oostendse vissoep

Schartongrol “ Normande “

Speenvarken “ratatouille” met tijmsausje

Fantasie van fijne desserten


 

 

Menu 1 aan € 35,00 p/p

 

Tomatensoep met balletjes

Kalkoengebraad salieroomsaus

Warme groenten

Duo javannais en miserable

 

Menu 2 aan € 40,00 p/p

 

Agnes sorel velouté

Varkenshaas archiduc

Warme groenten

Dame blanche


Alle hoofdgrechten worden voorzien van aardappelbereiding naar wens: 

er is keuze tussen gratin, puree, gebakken krielaardappelen, wedges, groentenpuree, rijst of  pasta.